Φεστιβάλ Cosmopolis

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Φεστιβάλ Cosmopolis

Από τον Ιούλιο του 2000 ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας – Δημωφέλεια διοργανώνουν το φεστιβάλ «COSMOPOLIS».

φωτογραφία Γιάννης Μαγδαλασίδης

Το Cosmopolis είναι μια διοργάνωση του Δήμου Καβάλας που ξεκίνησε το 2000. Είναι ένα πολυδιάστατο φεστιβάλ που συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών στην πόλη της Καβάλας, αναδεικνύοντας το πολιτιστικό της στίγμα όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Είναι μια γιορτή της μουσικής, των τεχνών, της γνωριμίας, του αλληλοσεβασμού και της συμμετοχικότητας, με ένα κοινό όραμα να μας φέρει πιο κοντά, προάγοντας την βασική αρχή της ανθρώπινης μοναδικότητας.

Διαρκεί από τον Μάιο μέχρι τον Δεκέμβριο δίνοντας ταυτόχρονα χώρο σε όλα τα είδη μουσικής, παράλληλα όμως και σε άλλες δημιουργικές τέχνες. Κατά την διάρκεια της παρουσίας του μέχρι τώρα, έχει φιλοξενήσει πολύ σημαντικούς, γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και της διεθνούς σκηνής.

Αν επισκεφθείτε την Καβάλα, αναζητήστε από το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών το πρόγραμμα ώστε να μη χάσετε καμία από τις ημέρες του φεστιβάλ!

Χρήσιμες πληροφορίες

Τηλέφωνο

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας – ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ
Διεύθυνση Πολιτιστικού Τουρισμού
& Επικοινωνίας

+30 2510 831388 (εσωτ.3)

Φαξ

+30 2510 831378

Ιστοσελίδα

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φεστιβάλ Φιλίππων - Φωτογραφία αρχείο Δημωφέλεια ΔΗΠΕΘΕ
Φεστιβάλ Φιλίππων

Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης είναι αναμφίβολα το Φεστιβάλ Φιλίππων Καβάλας. Πρόκειται για το δεύτερο παλαιότερο...

Μάθετε περισσότερα
Φεστιβάλ Wood Water Wild - Φωτογραφία Μάκης Μακρής
Φεστιβάλ Wood Water Wild

Ένα εναλλακτικό Φεστιβάλ μουσικής, αθλημάτων και δραστηριοτήτων υπαίθρου, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου μέσα στο...

Μάθετε περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο