Πηλοθεραπεία & υδροθεραπεία

ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αρχική / Απόλαυσε / Πηλοθεραπεία & υδροθεραπεία

ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ
ΣΤΟ ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

Ανάμεσα σε πηγές με θεραπευτικές ιδιότητες, πηλό και θερμά ιαματικά νερά, το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων είναι αναμφισβήτητα μία μοναδική περίπτωση, ένα από τα πιο ξεχωριστά… spa του κόσμου!

Φωτογραφία Artware.

Περιστοιχισμένο από καταπράσινες εκτάσεις, είναι ιδανικό για να βυθιστείτε στον πηλό και να απολαύσετε τα σημαντικά οφέλη και τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Η Πηλοθεραπεία και η Υδροθεραπεία είναι ευρέως γνωστό ότι σχετίζονται με τη θεραπεία διάφορων παθήσεων αλλά και με την τόνωση του οργανισμού. Κατά το παρελθόν γεωλογικές και βιολογικές συνθήκες στάθηκαν ευνοϊκές και δημιούργησαν το κατάλληλο περιβάλλον μέσα στο οποίο μέχρι και σήμερα παρασκευάζεται και ωριμάζει ο θεραπευτικός πηλός. Τις θεραπευτικές αλλά και καλλυντικές ιδιότητες αυτών των ιαματικών πηγών είχαν ανακαλύψει οι πρόγονοί μας από την εποχή ακόμη των Ομηρικών χρόνων.

Σήμερα στις εγκαταστάσεις μπορείτε πέρα από την πηλοθεραπεία, να απολαύσετε και μια σειρά από άλλες συμπληρωματικές θεραπείες και υπηρεσίες όπως η υδροθεραπεία στο ανακατασκευασμένο χαμάμ και το μασάζ σε ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο.

Το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων βρίσκεται 17χλμ. από την Καβάλα και 3χλμ. από τον οικισμό των Κρηνίδων. Διαθέτει κάμπινγκ, με καταλύματα χωρητικότητας 165 ατόμων, εστιατόριο και αναψυκτήριο, που αξίζουν να επισκεφθείτε!

Χρήσιμες πληροφορίες

Διεύθυνση

Κρηνίδες, 64003 Καβάλα

Τηλέφωνο

+30 2510 518088
+30 2510 516162

Φαξ

+30 2510 518088

Περίοδος λειτουργίας

1 Ιουνίου – 30 Σεπτεμβρίου

Ιστοσελίδα

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων - φωτογραφία Γιάννης Γιαννέλος
Αρχαιολογικός χώρος Φιλίππων – UNESCO

Πανίσχυροι βασιλιάδες του αρχαιοελληνικού κόσμου, Ρωμαίοι στρατηγοί και χιλιάδες στρατιώτες, ο σημαντικότερος Απόστολος των πρωτοχριστιανικών χρόνων και η πρώτη...

Μάθετε περισσότερα
Ιερό Βαπτιστήριο Αγίας Λυδίας της Φιλιππησίας - φωτογραφία Γιάννης Γιαννέλος
Ιερό Προσκύνημα Βαπτιστήριο Αγίας Λυδίας Φιλιππήσιας

Βρίσκεται στον Ζυγάκτη ποταμό, δυτικά των αρχαίων Φιλίππων, όπου κατά την διήγηση του Ευαγγελιστού Λουκά (Πραξ.κεφ.στ.11), συνοδού του Παύλου,...

Μάθετε περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο