Φεστιβάλ Wood Water Wild

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Φεστιβάλ Wood Water Wild

Ένα εναλλακτικό Φεστιβάλ μουσικής, αθλημάτων και δραστηριοτήτων υπαίθρου, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας.

φωτογραφία Μάκης Μακρής

Περιλαμβάνει συναυλίες, αγώνες δρόμου και ποδηλάτου, αναρρίχηση, τοξοβολία, εναέριο πέρασμα, εργαστήρια για παιδιά, ιππασία, εκθέσεις και πολλές ακόμα δράσεις.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η επαφή του ανθρώπου με τη φύση μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων. Ως θεσμός συνιστά πρόταση ενός εναλλακτικού τρόπου ζωής, που διαπνέεται από πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης, εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς και βασίζεται στην αρμονική και δημιουργική συνύπαρξη με το φυσικό περιβάλλον.

Το Περιβαλλοντικό Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων (15 λεπτά οδικώς) από την πόλη της Καβάλας.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τηλέφωνο

Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιάς Καβάλας
+30 6943585662

Ιστοσελίδα

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φεστιβάλ Φιλίππων - Φωτογραφία αρχείο Δημωφέλεια ΔΗΠΕΘΕ
Φεστιβάλ Φιλίππων

Ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης είναι αναμφίβολα το Φεστιβάλ Φιλίππων Καβάλας. Πρόκειται για το δεύτερο παλαιότερο...

Μάθετε περισσότερα
Dub Inc στο φρούριο Καβάλας - φωτογραφία Γιάννης Μαγδαλασίδης
Φεστιβάλ Cosmopolis

Από τον Ιούλιο του 2000 ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας - Δημωφέλεια διοργανώνουν το φεστιβάλ...

Μάθετε περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο