ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ BLOGGER ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ

Αρχική / Blog / Γίνε κι εσύ blogger της πόλης σου

Γίνε κι εσύ blogger της πόλης σου

Λιμάνι και χερσόνησος Παναγίας - φωτογραφία Artware

φωτογραφία Artware

Η ομάδα του τουριστικού ιστοχώρου του Δήμου Καβαλας www.visitkavala.gr ζητά τη δική σας συνδρομή στη δημιουργία ενός πιο προσωποποιημένου και ανθρωποκεντρικού περιεχομένου.

Το κοινό του Visit Kavala είναι επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φοιτητές και ακαδημαϊκοί, αλλά και κάτοικοι της πόλης. Η ομάδα του Visit Kavala επιθυμεί να παρουσιάσει θέματα που ενδιαφέρουν αυτό το ευρύ κοινό, να προκαλέσει τη σκέψη τους και να αποκαλύψει νέες αφηγήσεις για την Καβάλα.

Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε εσείς, βασισμένοι στις εμπειρίες σας, προσωπικές ή/και επαγγελματικές, να αφηγηθείτε τη δική σας ιστορία για την Καβάλα. Θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για τους αναγνώστες να γνωρίσουν την Καβάλα μέσα από δικές σας αφηγήσεις, με την πόλη ως πηγή έμπνευσης και σημεία αναφοράς την ιστορία, τη μουσική, τη φύση, την αρχιτεκτονική, την καλλιτεχνία, την αρχαιολογία, την τεχνολογία, την έρευνα, τον αθλητισμό, τη γαστρονομία και τη διασκέδαση.

Εφόσον λοιπόν επιθυμείτε να συνεργαστούμε, θα πρέπει πρώτα να μας αποστείλετε ένα mail εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συγγραφή ιστορίας, ώστε να συμφωνήσουμε για το θέμα και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

Θα θέλαμε επίσης να λάβετε υπόψη και τα ακόλουθα σημεία:
• το κείμενο σας, καλό είναι, να μην ξεπερνά τις 800 λέξεις,
• μη ξεχάσετε να σημειώσετε τον τίτλο του άρθρου και την ιδιότητά σας,
• μπορείτε να γράψετε στα ελληνικά ή/και αγγλικά,
• θα προτιμούσαμε να συνοδεύετε το άρθρο σας από μία ή και περισσότερες φωτογραφίες με διάσταση landscape 1200×800 pixels & portrait 800×1200 pixels,
• ο χρόνος παράδοσης θα θέλαμε να είναι εντός ενός μήνα μετά την επικοινωνία μας,
• και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να γίνετε περιοδικός αρθρογράφος στο εν λόγω blog.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sm@visitkavala.gr για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση. Στο ίδιο e-mail μπορείτε να μας αποστείλετε τα άρθρα σας.

Προσθήκη στο Trip Planner
Μετάβαση στο περιεχόμενο