«Οι Μικρές μου Αλήθειες – Τάδε έφη Κατερίνα»

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar /«Οι Μικρές μου Αλήθειες – Τάδε έφη Κατερίνα»

Παρουσίαση Βιβλίου: «Οι Μικρές μου Αλήθειες – Τάδε έφη Κατερίνα»

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους στην παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνας Μουστάκα με τίτλο «Οι Μικρές μου Αλήθειες – Τάδε έφη Κατερίνα», την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα
20.00 στον υπόγειο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας.
Μαζί με τη συγγραφέα, για το βιβλίο θα μιλήσουν η Στέλλα Αργυρίου, Ψυχολόγος, η Ρεγγίνα Μακέδου, Γυμνάστρια και η Θεανώ Μανακούδα, Δικηγόρος.

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα.
Η είσοδος θα γίνεται από την πλαϊνή πλευρά του κτιρίου (επί της οδού Αμύντα).

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Πολλές φορές…
Η μύτη “στάζει” όταν ο άνθρωπος δεν κλαίει.
Ο λαιμός “φράζει” όταν δεν μπορεί να επικοινωνήσει τις αγωνίες.
Η μέση «λυγίζει» κάτω από το φορτίο της οικονομικής ανασφάλειας.
Τα γόνατα πονούν όταν η υπερηφάνεια σου έχει πληγωθεί ή όταν φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα.

Αυτά κι άλλα πολλά μπορεί να συμβούν γιατί το σώμα μιλάει! Έχει τη δική του «γλώσσα», το δικό του ρυθμό και αντιδρά όταν δεν ακούγεται κι όταν τα «θέλω» μας δεν συμβαδίζουν με τα «πρέπει» μας.

Η γιατρός και Δρ. Χειροπρακτικής Κατερίνα Μουστάκα, μετά από 25 συναπτά έτη στην ιατρική, επέκτεινε τις ιδιότητές της στην συγγραφή και μετέφερε στο πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Οι Μικρές μου Αλήθειες – Τάδε έφη Κατερίνα» την πολύχρονη εμπειρία και
γνώση της για το πώς η ζωή και οι επιλογές μας επηρεάζουν το σώμα μας και το πώς το ΣΩΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ.

Ό,τι γράφει και αναφέρει το έχει ερευνήσει. Το έχει βιώσει. Το έχει νοιώσει. Το έχει αντιμετωπίσει. Το έχει κερδίσει. Και το μοιράζεται μαζί μας για να διευρύνει την οπτική μας.

Μέσα από το συγκεκριμένο, πρώτο της βιβλίο, με έναυσμα καθημερινά περιστατικά του νου που ο καθένας μπορεί να καταλάβει και να ταυτιστεί μαζί τους, θέλει να ωθήσει τους αναγνώστες της για να δουν με τα μάτια της καρδιάς τη ζωή τους. Μιας και μόνης ζωής – καθώς δεν έχει πρόβα τζενεράλε πριν τη βιώσει κανείς. Μιας ζωής που αποκτά αληθινή αξία όταν συνειδητοποιούμε ότι εμείς είμαστε οι πρωταγωνιστές, οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της.

Το σώμα μας δίνει πληροφορίες και για τον εσωτερικό μας κόσμο. Άλλωστε από την πρώτη κιόλας ανάσα μας, το σώμα μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μυαλό μας και με τα συναισθήματα που αυτό δημιουργεί. Συναισθήματα που καθορίζουν την υγεία μας, συναισθήματα που όσο καταπιέζονται προκαλούν στρες που θεωρείται γενεσιουργός αιτία πολλών παθήσεων.

Είμαστε, ας μην ξεχνάμε, η εκδήλωση των σκέψεων μας κι των επιλογών μας.

Κατερίνα Μουστάκα: «Οι Μικρές μου Αλήθειες – Τάδε έφη Κατερίνα»

Διεύθυνση

Αμύντα, Καβάλα 653 02

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο