Έκθεση ζωγραφικής Τέχνης Ένεκεν στη Μεγάλη Λέσχη

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar / Έκθεση ζωγραφικής Τέχνης Ένεκεν στη Μεγάλη Λέσχη

  Έκθεση ζωγραφικής Τέχνης Ένεκεν στη Μεγάλη Λέσχη

Ο Πολιτιστικός & Καλλιτεχνικός Σύλλογος Γυναικών Ζωγράφων Καβάλας ιδρύθηκε το 1996 και έκτοτε δραστηριοποιείται με διάφορες εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων εκθέσεις ζωγραφικής, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα κλπ. Στόχος του η συμβολή στον πολιτισμό και η προβολή του τόπου μας. Σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας ο Σύλλογός μας διοργάνωσε μια έκθεση ζωγραφικής στον χώρο του ισογείου της Μεγάλης Λέσχης, που θα ξεκινήσει στις 2 Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 9 του μήνα.

Θέμα της έκθεσης: «ΤΕΧΝΗΣ ΕΝΕΚΕΝ» Αναδρομή στα παλιά… Για να θυμηθούμε όλοι μαζί τις εκθέσεις που πραγματοποιήσαμε από το 2012 έως το 2023 καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις και τα δρώμενα που παρουσιάσαμε με αφορμή πολλές φορές το ίδιο το θέμα της έκθεσης καθώς πολλές εκθέσεις μας υπήρξαν θεματικές, αφιερωμένες δηλαδή σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 20.00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει και το θεατρικό δρώμενο «ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ» από την ομάδα «ΗΘΟΣ ΠΟΙΩ» σε σενάριο και σκηνοθεσία Κυριακής Π. Οβαλιάδου.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης καθημερινά εκτός της Κυριακής 7 Απριλίου που η έκθεση θα λειτουργήσει μόνο το απόγευμα είναι : 10.30 – 13.30 και 18.00 – 21.00

Ευχαριστούμε το Δήμο Καβάλας για τη παραχώρηση του χώρου και τους χορηγούς μας για τη στήριξή τους: Φροντιστήρια Μ.Ε. ΦΩΣ, Κοσμήματα Τριταίος, Εκτυπώσεις Μορφίδη, BIN BEAUTY.

Πηγή: citypedia.gr

Διεύθυνση

Κύπρου 12-14, Καβάλα 654 03

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο