ΤΑΟ του Γιώργου Καφετζόπουλου

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar / ΤΑΟ του Γιώργου Καφετζόπουλου

ΤΑΟ του Γιώργου Καφετζόπουλου

Μετά από τα συνεχόμενα sold out και τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε στην πρώτη της παρουσίαση στην Αθήνα, η παράσταση «ΤΑΟ» του Γιώργου Καφετζόπουλου σε σκηνοθεσία Δανάης Σπηλιώτη, έρχεται για τρεις μόνο παραστάσεις στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, ανέκδοτο ελληνικό θεατρικό έργο. Μια σκοτεινή, άγρια κωμωδία, με εξωφρενικούς διαλόγους και έναν ρυθμό που ανεβαίνει μαζί με το καρδιοχτύπι του θεατή.

Η υπόθεση
Ο Αντρέας Καραμούτσος προγραμματίζει τη συνταξιοδότηση του μετά από εννέα χρόνια στη φυλακή. Ο αλλοπρόσαλλος γιος του ονειρεύεται να κληρονομήσει το πατρικό «βασίλειο» της νύχτας και ο Ιωσήφ Μωυσίδης που «ανέβηκε σαν το φίδι» και πια «τρέχει» την Αθήνα, δεν προτίθεται να παραχωρήσει τίποτα.

Τρεις γενιές μέσα στην τσίτα: παράνομες μπίζνες, ιδεολογίες που δε σηκώνουν αμφισβήτηση, ο μικρόκοσμος της νύχτας, από τη φυλακή μέχρι το λαμπρό σκυλάδικο. Καταστάσεις αναγνωρίσιμες, δικές μας, ελληνικές, βαλκανικές που φτάνουν στην υπερβολή και φλερτάρουν διαρκώς με το παράλογο. Σπαράγματα ιδεολογιών, μύθων, το χάος των ημερών. Και μέσα σε όλο αυτό αναζητείται ο δρόμος, ο δρόμος που θα σε κάνει “μάγκα” ή θα φέρει τη «φώτιση». Θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είναι καλύτεροι; Η ιστορία μιας βίαιης ενηλικίωσης, μεταφερμένη σε έναν ειρωνικά αλληγορικό κόσμο της νύχτας.

Κείμενο: Γιώργος Καφετζόπουλος
Σκηνοθεσία: Δανάη Σπηλιώτη
Σκηνικό: Γιώργος Χατζηνικολάου, Δανάη Σπηλιώτη
Κοστούμια: Μαρία Αναματερού
Μουσική: Φώτης Σιώτας

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Αντώνης Καφετζόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Γιώργος Καφετζόπουλος

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 40’

*στην παράσταση ακούγεται το τραγούδι “Whats my name” των Goin’ Through

Λόγω της σκληρής γλώσσας η παράσταση είναι ακατάλληλη για παιδιά κάτω των 15 ετών.

Ηλεκτρονική προπώληση: more.com
Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, 11.00 – 14.00 & 18.00 – 20.00, στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) στην Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 (09:00-14:00).

 

Πηγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Διεύθυνση

Αβέρωφ 16, Καβάλα 653 02

Εισιτήριο

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος 14€, Μειωμένο 12€ (φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ)

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο