2ο Pop Up Bazaar στον Εικαστικό Χώρο Nekubi

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar / 2ο Pop Up Bazaar στον Εικαστικό Χώρο Nekubi

2ο Pop Up Bazaar στον Εικαστικό Χώρο Nekubi

Το Σάββατο 6 Απριλίου από τις 19:00 μέχρι αργά το βράδυ, υποδεχόμαστε το 2ο nekubi pop-up bazaar. Πρόκειται για την ανοιξιάτικη εκδοχή της μικρής γιορτής τοπικών δημιουργών και επιχειρήσεων που στοχεύει στην ανάδειξη της φιλοσοφίας της επανάχρησης, της βιώσιμης μόδας, των χειροποίητων δημιουργιών με ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και της limited edition αγοράς επετειακών αξεσουάρ.
Στη δεύτερη αυτή συνάντηση γνωριμίας θα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε 5 διαφορετικά καταστήματα – δημιουργούς της ευρύτερης περιοχής:
KALIENS (Καβάλα)
ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ (Καβάλα)
STREETAHOLICS (Θεσσαλονίκη)
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΛΠΑΣΙΔΟΥ (Καβάλα)
GOURMET (Καβάλα)
Παράλληλα οι ήχοι από το πατάρι θα δονούν με μουσικές τα decks της nekubi !
Το bazaar θα ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα και θα κορυφωθεί αργά το βράδυ, δίνοντας μας τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή και να στηρίξουμε ανοιξιάτικες δημιουργίες και προτάσεις των φιλοξενούμενων καταστημάτων.
Λίγα λόγια για τα 5 guest stores:
Το GOURMET είναι ένα ολόφρέσκο κατάστημα στην Καβάλα που εξειδικεύεται σε limited edition και επετειακές εκδόσεις αθλητικών παπουτσιών και έρχεται να μας προτείνει ιδιαίτερους τίτλους από τη φανταστική σειρά των sneakers τους.
Το KALIENS είναι μια προσωπικά επιμελημένη boutique γυναικείων ρούχων της Κατερίνας Καλιοντζή με νέο κατάστημα στην πόλη της Καβάλας και προτείνει μοναδικά γυναικεία ανοιξιάτικα ρούχα που χαρίζουν λάμψη και ιδιαίτερο στυλ σε κάθε γυναίκα.
Το STREETAHOLICS είναι κατάστημα second hand από τη Θεσσαλονίκη που ψάχνει και προτείνει με αγάπη επώνυμα street brands ρουχισμού και αξεσουάρ σε προσιτές τιμές.
Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΛΠΑΣΙΔΟΥ είναι ένας επίσης νεοσύστατος χώρος και αποτελεί τη μήτρα προτότυπων ιδεών και δημιουργίας χειροποίητων exclusive ρούχων, ραμμένων με αγάπη και φιλική διάθεση προς το περιβάλλον.
Το ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το δημιουργικό εργαστήρι της Ειριάννας Καλογεροπούλου στο κέντρο της Καβάλας. Χειροποίητες limited edition δημιουργίες, αξεσουάρ, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα σμιλεμένα με μεράκι, επιμελημένα στο χέρι και με eco-friendly φιλοσοφία.
Το 2ο nekubi pop up bazaar σας καλεί να εξερευνήσετε τις προτάσεις των πρώτων guest μας και να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας μέσω της επανάχρησης και των φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Κάθε λίγους μήνες, θα ανανεώνουμε το ραντεβού του pop-up με φρέσκες εποχειακές προτάσεις και δημιουργικά εργαστήρια – καταστήματα της ευρύτερης περιοχής!

Πηγή: nekubi

Διεύθυνση

El. Venizelou 79 654 03 Καβάλα

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο