Παρουσίαση βιβλίου: «ΚΑΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ»

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar / Παρουσίαση βιβλίου: «ΚΑΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ» 

«ΚΑΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη με τίτλο:
«ΚΑΚΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ, ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ»

«Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα»: Γίνεται; Κι αν γίνεται πώς γίνεται; Ποιος το λέει ποια το ακούει και τι κάνουν (ή θα κάνουν) γι΄ αυτό; Πώς το ακούνε τα παιδιά που βρίσκονται σε δυο διαφορετικές άκρες της εφηβείας; Και πώς εμπλέκεται το πλυντήριο με όλα αυτά;…
Σε αυτά (και στα δικά σας) ερωτήματα θα απαντήσουν με πολύ κέφι ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΡΤΑΒΗΣ και η συγγραφέας. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει, με το ίδιο κέφι, η ηθοποιός ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΙΡΟΣΝΙΤΣΕΝΚΟ.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα του Βιβλίου…
Η Μανίνα Ζουμπουλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα και γράφει από τα 10. Σπούδασε στην Αμερική Ιστορία της Τέχνης και Σωματική Αγωγή. Γράφει στα περιοδικά από την αρχή της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα χωρίς διακοπή. Έχει μεταφράσει αρκετά βιβλία και έχει δουλέψει στο ραδιόφωνο ως παραγωγός. Έχει γράψει επίσης σενάρια για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…
Είμαι η Σόνια και ίσως λύσω το μυστήριο του πώς έγινα «κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα» και ίσως γελάσω λίγο λύνοντάς το. Όσο μπορεί να γελάσει μια γυναίκα που είναι όλα τα παραπάνω και επιπλέον έχει την τάση να ξεχνάει τις πρακτικές υποχρεώσεις της (αλήθεια, μαλακτικό πήρα;)
Μυθιστόρημα σε ενεστώτα χρόνο, από τη Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Πηγή:dimotikibibliouhkhkavalas

Διεύθυνση

Κασσάνδρου 6, Καβάλα 654 03

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο