Μουσικές Γέφυρες (live) στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar / Μουσικές Γέφυρες (live) στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας

Μουσικές Γέφυρες (live) στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας

Για δεύτερη χρονιά το Ωδείο «Νεάπολις» συνεχίζει το πρόγραμμα «Μουσικές Γέφυρες», ένα πρόγραμμα ανταλλαγής πολιτισμών έχοντας ως συνδετικό κρίκο τη μουσική , αυτή τη διεθνή γλώσσα, που ενώνει ανθρώπους και τόπους.
Με πολλή προσμονή η διεύθυνση, το προσωπικό και οι μαθητές του Ωδείου αναμένουν την άφιξη της πολωνικής αποστολής στις 18 Μαΐου.
Για τέσσερις ημέρες, μαθητές και καθηγητές από την Πολωνία θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα της πόλης μας, θα συμμετάσχουν σε σεμινάρια, ηχογραφήσεις, ξεναγήσεις και γενικά θα βιώσουν μοναδικές εμπειρίες με αποκορύφωμα την συναυλία με τους Έλληνες μαθητές και του Ωδείου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας.
Αυτό το ταξίδι θα επισφραγίσει τη φιλία που έχει ήδη αναπτυχθεί από την περσινή χρονιά όταν η ελληνική αποστολή επισκέφθηκε την Πολωνία βιώνοντας ξεχωριστές εμπειρίες λόγω της ζεστής φιλοξενίας που επεφύλαξαν οι Πολωνοί οικοδεσπότες.
Η κοινή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας την Κυριακή 19 Μαΐου στις 12:30 παρουσία των αρχών του τόπου με ελεύθερη είσοδο.

Πηγή: δήμος Καβάλας

Χρήσιμες πληροφορίες

Διεύθυνση

Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας
Ερυθρού Σταυρού 17,65110 Καβάλα

Εισιτήριο

Είσοδος ελεύθερη

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο