ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ LOVE LOVE LOVE

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar /ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ LOVE LOVE LOVE

Σεμινάριο αυτοσχεδιασμού/κινησιολογίας για ενήλικες με τη χορογράφο Φωτεινή Μελετιάδου

seminars

#5#

Σεμινάριο δημιουργικού χορού για παιδιά με την χορογράφο Φωτεινή Μελετιάδου

 

Κυριακή 5/3 ώρες: 10:00 – 12:00 

 

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα

 

O «δημιουργικός χορός» είναι μια τεχνική ιδιαίτερα διαδεδομένη στο εξωτερικό όπου τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην δημιουργική διαδικασία, η οποία προκύπτει από αφηρημένες ιδέες εώς την αφήγηση μιας ιστορίας/παραμυθιού. Με ασκήσεις που ενισχύουν τις κινητικές δυνατότητες με μουσική συνοδεία και πάντα με έναν ψυχαγωγικό/παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, τα παιδιά βιώνουν το πως να αφηγούνται με το σώμα τους και να μοιράζονται τον χώρο με άλλους μέσα από καθοδήγηση.

 

CV- Η Φωτεινή Μελετιάδου είναι μια έμπειρη καλλιτέχνης χορού, διδάσκει σύγχρονο χορό και αυτοσχεδιασμό, εναέρια θεραπευτική κίνηση ενώ εξειδικεύεται πλέον και στη Χοροθεραπεία. Συνδυάζει τις ευρείες γνώσεις της σε διάφορες σωματικές πρακτικές, με στόχο να φέρει το σώμα και το μυαλό σε αρμονία για να υποστηρίξει την ευεξία και δημιουργικότητά μας. Επικεντρώνεται στο να συνδέει τους ανθρώπους με την εσωτερική αυθεντική φωνή της κίνησής τους, να τους οδηγεί να ανακαλύψουν τη μοναδική τους μορφή έκφρασης και να τους δίνει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν το κινητικό τους δυναμικό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 (10.00 – 14.00) ή να στείλετε mail στο thkavala@otenet.gr, έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.

 

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

**Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε έως και δύο σεμινάρια (με σειρά προτίμησης). 

Πηγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας

Διεύθυνση

18, Αβέρωφ 16, Καβάλα 653 02

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο