Η Σχολή Μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος (παράσταση) στο Ακόντισμα

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar Η Σχολή Μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος (παράσταση) στο Ακόντισμα

Η Σχολή Μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος (παράσταση) στο Ακόντισμα

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΓΡΙΦΟΣ on TOUR!
Μία παράσταση για την διαφορετικότητα και την πίστη στον εαυτό μας!
*Τα βραχιόλια της δύναμης δίνονται στα παιδιά δωρεάν και κατά προτεραιότητα στην είσοδο του χώρου μέχρι να τελειώσουν τα αποθέματα! Στο τέλος της παράστασης επιστρέφονται.
Μετά από 30 sold out παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη και μετά από 10 sold out παραστάσεις στην Αθήνα, μία φαντασμαγορική θεατρική παράσταση, έρχεται σε όλη την Ελλάδα, για να αλλάξει τα δεδομένα που βιώνουμε το θέατρο!
Όλη η οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να γίνουν μέρος της ιστορίας και να μπουν κι αυτοί/ες στην Σχολή Μαγείας παρέα με τους πρωταγωνιστές μας.
Ένα καθηλωτικό lighting show που δεν περιορίζεται μόνο στην σκηνή του θεάτρου, με πρωτότυπη μουσική, τρισδιάστατα σκηνικά και διαδραστικούς γρίφους με την συμμετοχή του κοινού.
Παρακολουθήστε μία καινούρια ιστορία που θα σας συναρπάσει, με ένα πρωτότυπο σενάριο και μουσική που μιλάει για τις αξίες της φιλίας, της συνεργασίας και της διαφορετικότητας, δοσμένα μέσα από show χορευτικών, ξυλοπόδαρων, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και βέβαια από τα μοναδικά ειδικά εφέ που δεν έχετε ξανά δει ποτέ στην Ελλάδα.
Είστε έτοιμοι\ες;
Η παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Πηγή:kavalacitypedia.gr

Διεύθυνση

Νέα Καρβάλη 640 06

Εισιτήριο

Τιμή Εισιτηρίου: 11€

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο