Σετ βινυλίου  + vegan λιχουδιές

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar /Σετ βινυλίου του Giorgos Tsilly + vegan λιχουδιές της Earthin’ Kitchen

Σετ βινυλίου του Giorgos Tsilly + vegan λιχουδιές της Earthin’ Kitchen

beats_n_bites
Στην πρώτη αυτή μουσική και γαστρονομική εξερεύνηση θα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε την καλή μας φίλη Elisa Kephart η οποία θα μας ετοιμάσει μερικές σπιτικές ιαπωνικές vegan λιχουδιές από το λαχταριστό μενού της Earthin’ Kitchen Greece.
Παράλληλα ο αγαπημένος Giorgos Tsilly από το φουαγιέ soulbar παρέα με επίλεκτους δίσκους βινυλίου της συλλογής του θα μας μυήσει στον μαγικό κόσμο της Βρετανικής Gondwana Records από το πατάρι της nekubi όπου θα εκτεθούν και κάποια από τα θαυμαστά εξώφυλλα της συγκεκριμένης spiritual jazz εταιρίας.
Αποφασίσαμε να πάμε την αγάπη μας για το φαγητό και τη μουσική ένα βήμα παραπέρα, ξεκινώντας τη νέα θεματική συνάντηση Beats & Bites.
Κάθε φορά οι καλεσμένοι μας θα προτείνουν διαφορετικές γεύσεις και ήχους καθώς θεωρούμε ότι και οι δύο αυτές δραστηριότητες αποτελούν βαθύτερες ανθρώπινες εσωτερικές διαδικασίες αλλά και όμορφες αφορμές κοινωνικοποίησης.
Ευελπιστούμε να βρείτε ενδιαφέρον αυτό το νέο ταξίδι γευσιγνωσίας και ηχογνωσίας και να περιηγηθούμε παρέα σε γειτονιές και πολιτισμούς του κόσμου!

Πηγή: nekubi

Διεύθυνση

El. Venizelou 79 654 03 Καβάλα

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο