67ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Ε. Αρβανιτάκη & Ε. Ζουγανέλη (live) στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar 67ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Ε. Αρβανιτάκη & Ε. Ζουγανέλη (live) στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων/

67ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Ε. Αρβανιτάκη & Ε. Ζουγανέλη (live) στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

67ο Φεστιβάλ Φιλίππων
Ελευθερία Αρβανιτάκη – Ελεωνόρα Ζουγανέλη
“Ξανά Μαζί”
Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024
Αρχαίο θέατρο Φιλίππων
Οι πολυαγαπημένες ερμηνεύτριες που σάρωσαν το περασμένο καλοκαίρι όπου κι αν εμφανίστηκαν, προξενώντας αλλεπάλληλα κύματα χαράς και ξεσηκώνοντας το κοινό, επιστρέφουν το 2024 βάζοντας νέες στάσεις στο χάρτη με τις εμφανίσεις τους.
Η αύρα και η δύναμη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη βρίσκεται στην ταυτότητα των πιο επιτυχημένων live στην ιστορία των ελληνικών συναυλιών και στο διαχρονικό ρεπερτόριο που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε.
Το εκρηκτικό ταπεραμέντο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα των επιτυχιών της, την τοποθετεί δικαίως πολύ ψηλά στη νεότερη γενιά ερμηνευτών.
Η συνύπαρξή της επί σκηνής με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη θεωρήθηκε η συνεργασία της χρονιάς, και δίκαια, αφού οι δύο τραγουδίστριες αποτελούν σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής δισκογραφίας και έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου.
Η σύμπραξή τους στη σειρά εμφανίσεων με τίτλο “Μαζί” ήταν το μουσικό γεγονός των σεζόν που προηγήθηκαν, από τα επαναλαμβανόμενα sold out στη μουσική σκηνή VOX στην Αθήνα, μέχρι την τεράστια επιτυχία το καλοκαίρι του 2023.
Η αγάπη του κοινού που τις ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνισή τους αποθεώνοντάς τες, οδήγησε την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να επαναλάβουν την εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία τους, προσθέτοντας αυτή τη φορά πόλεις στις οποίες δεν εμφανίστηκαν πέρσι, στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο.
Η συνάντηση της Ελευθερίας με την Ελεωνόρα συνιστά μία συνεργασία που απολαμβάνουν τόσο οι ίδιες όσο και το κοινό, που δεν χορταίνει να βλέπει τις δύο χαρισματικές γυναίκες να αλληλοσυμπληρώνονται και να ξεσηκώνουν η μία την άλλη, αλλά και τους θεατές.
Η Ελευθερία ανασύρει από την πλούσια δισκογραφία της μουσικούς θησαυρούς, ενώ στο πρόγραμμά τους, το έντεχνο συναντά το λαϊκό τραγούδι και η συγκίνηση συναγωνίζεται τη διάθεση για χορό και ξεφάντωμα. Η χημεία που μοιράζονται οι δύο ερμηνεύτριες φτιάχνει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που ο κόσμος δεν χορταίνει να το συνδυάζει με τα καλοκαίρια του.

Πηγή:kavalacitypedia

Διεύθυνση

Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων

Εισιτήριο

Προπώληση: 16 €
Ταμείο θεάτρου: 18 €

Τηλέφωνο

Προπώληση
more.com
Καβάλα: ‘’Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην Ε.Ο.Τ.)’’ στην Κεντρική Πλατεία – Τηλ.: 2510620566 (10.00 – 14.00) & (18.00 – 21.00)
Κρηνίδες: Café ‘’Προσκήνιο’’, Αρχαίο θέατρο Φιλίππων – Τηλ.: 2510516090
Δράμα: Κατάστημα ‘’Americanino30’’, Γεωργίου Παπανδρέου 30 – Τηλ.: 2521058206

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο