Αντώνης Βάμβουκας & Γιώργος Γελαράκης (live)

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar /Αντώνης Βάμβουκας & Γιώργος Γελαράκης (live)

Αντώνης Βάμβουκας & Γιώργος Γελαράκης (live)

Ο Γιώργος Γελαράκης και η Αντώνης Βάμβουκας συναντιούνται στον υπέροχο χώρο «Μυροβόλος Άνοιξις», την Παρασκευή 29-11! Μια βραδιά με αμεσότητα…με σκοπό να γίνουμε όλοι μια παρέα…να τραγουδήσουμε τις ανησυχίες μας….τις αγάπες μας…Δυο κιθάρες δυο φωνές…ένα πρόγραμμα με έντεχνές, ροκ, swing κ.ά. πινελιές, με αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα!

Ο Αντώνης Βάμβουκας είναι καθηγητής μουσικής, συνθέτης, τραγουδοποιός κι ερμηνευτής, με καταγωγή από το Ρέθυμνο Κρήτης. Έχει στο ενεργητικό του πέντε δισκογραφικές δουλειές και πολλές συμμετοχές σε συναυλίες, φεστιβάλ, συγκροτήματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις κτλ. Ξεκίνησε τη δημιουργική του πορεία από τους Νυχτοβάτες στην Κρήτη. Στις εμφανίσεις του ερμηνεύει τραγούδια από τη δισκογραφία του, κάνει δικές του διασκευές σε παραδοσιακά, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια και ερμηνεύει κομμάτια από την ελληνική και διεθνή ροκ σκηνή.

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Από το 2008 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, καθώς και openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Τουρνάς, Μ.Στόκας, Γ.Μηλιώκας, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.). Το 2007 – 2009 συμμετέχει ως ηθοποιός σε παραστάσεις της Θ.Ο.Π. σε Ορεστιάδα, Πάτρα, Κρήτη κ.α. Το 2011 και 2013 κατακτά το 3ο βραβείο σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr, και το Μάρτιο του 2013 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική πρόταση με τίτλο «Ονειροποιός» από την Fm records, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο «Η πόλη μια άδεια αγκαλιά» από την MLK. Ο χειμώνας 2016-17 αποτελεί την έναρξη για πολλές διαφορετικές συνεργασίες και εμφανίσεις με τον τραγουδοποιό Δ.Κοργιαλά. Το Φεβρουάριο του 2017 πραγματοποιεί μία σημαντική εμφάνιση στο «Σταυρό του Νότου» στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ν.Ζιώγαλα και παράλληλα ηχογραφείται το 3ο του album! Το καλοκαίρι του 2017 πραγματοποιεί περιοδεία με πάνω από 30 εμφανίσεις στη βόρεια Ελλάδα. Το χειμώνα του 2017-18 εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Βόλο, Καβάλα, Κοζάνη κ.ά. και συναντά τα Κίτρινα ποδήλατα, όπου μαζί ηχογραφούν το τραγούδι «Το νήμα» το Φεβρουάριο του 2018, που αποτελεί προπομπό του 3ου του album. Το καλοκαίρι του 2018 πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Βόρεια Ελλάδα Θεσσαλία, Αθήνα και Κυκλάδες και ηχογραφεί 15 καινούρια τραγούδια. Η σεζόν 2018-19 τον βρίσκει να ταξιδεύει και πάλι σε όλη την Ελλάδα με νέα project όπως το αφιέρωμα στο Μ.Λοΐζο, το Θ.Μικρούτσικο κ.ά, και μια σειρά από εμφανίσεις για 1η φορά στην Πελοπόννησο. Το καλοκαίρι του 2019 πραγματοποιεί και πάλι μεγάλη περιοδεία με 30 εμφανίσεις.

Χρήσιμες Πληροφορίες

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλείτε στο τηλέφωνο: 2513 006 835 & 6948 728 217

 

Πηγή: Citypedia.gr

Διεύθυνση

Ερυθρού Σταυρού 20, 65302 Καβάλα

Εισιτήριο

 Γενική Είσοδος: Είσοδος Ελεύθερη
(μικρή επιβάρυνση στο πρώτο ποτό)

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο