Αλφαβητοπαρέλαση 2023

Αρχική / Ανακάλυψε / Calendar /Αλφαβητοπαρέλαση 2023

Αλφαβητοπαρέλαση 2023

alfavitoparelasi-afisa-2023

Πάνω από 3.000 παιδιά θα βάλουν… χρώμα στην Καβάλα

«Αντικείμενα-Ζώα-Φυτά»: Αντίστροφη μέτρηση από μικρούς και μεγάλους

Το θέμα φέτος είναι «Αντικείμενα-Ζώα-Φυτά». Και ποιος, μικρός ή μεγάλος, δεν έχει παίξει το παιχνίδι που ακονίζει το μυαλό και αφήνει ελεύθερη τη φαντασία να δημιουργήσει. Όμως με έναν διαφορετικό τρόπο καλούνται φέτος μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Καβάλας να… παίξουν το παιχνίδι.

 

Η «ΑλφαΒήτα»

Κάθε χρόνο επιλέγεται και μια διαφορετική θεματική ενότητα από την οποία προκύπτουν τα επί μέρους θέματα όπου βασίζονται και οι μεταμφιέσεις των μαθητών του κάθε σχολείου. Φέτος με θέμα την ΑλφαΒήτα τα παιδιά θα βρουν “Αντικείμενα-Ζώα-Φυτά” που ξεκινούν από γράμματα του ελληνικού αλφάβητου. Σε κάθε σχολείο αντιστοιχεί ένα γράμμα που το έχει πάρει μετά από κλήρωση. Έτσι οι μαθητές θα μπουν στη διαδικασία να παίξουν το παλιό και σε όλους γνωστό παιχνίδι και να βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει. Λόγω των δύσκολων εποχών και για να μην υπάρχει μεγάλο κόστος οι δημιουργίες φέτος θα επικεντρωθούν στα καπέλα και θα έχουν μια απλή φορεσιά.

 

Η οργανωτική επιτροπή

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Ένωση των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καβάλας, ο Σύλλογος εικαστικών τεχνών και Φιλοτέχνων Artattack, ο Δήμος Καβάλας και η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση του δήμου ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

 

Σε περίπτωση βροχής θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη Κυριακή).

Πηγή: kavalapost.gr

Διεύθυνση

Οδός Ομονοίας, Καβάλα

Προσθήκη στο Trip Planner

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ

Εισάγετε τη διεύθυνσή σας

Μετάβαση στο περιεχόμενο